Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3155872
De ANWB raadt aan dit weekeinde niet met de auto naar Den Haag te reizen. Rond de stad zijn veel wegafsluitingen en ook een een dag voor jonge tienermeiden in Duinrell levert naar verwachting veel drukte op. De ANWB raadt aan het openbaar vervoer te nemen.

Vanwege werkzaamheden is de N211 bij de Wippolderlaan ter hoogte van Wateringen richting de A4 dicht. Vanuit Den Haag-Zuid is het dus niet mogelijk om via de Lozerlaan op de snelweg te komen. Andersom, stad in, is de weg gewoon open.
Via de A12 is het dit weekeinde dan weer niet mogelijk om de stad in te komen. Want die is dan tussen het Prins Clausplein en de afrit Bezuidenhout in Den Haag afgesloten.

Alternatieve routes

Wie toch met de auto naar Den Haag komt, wordt geadviseerd een andere route te nemen. Vanuit Rotterdam is Den Haag het beste bereikbaar via de A4, afslag Den Haag Zuid/Wateringen. Vervolgens kun je over de N211 (Wippolderlaan) de stad inrijden.

Voor de werkzaamheden op de A12 is de N14 een alternatieve route om de stad in te komen.

Drukte door Tinadag in Duinrell Wassenaar

Verder verwacht de ANWB 's ochtends flinke drukte op de Rijksstraatweg (N4) vanuit Den Haag richting Duinrell. Daar wordt namelijk de jaarlijkse Tinadag gehouden. Aan het eind van de dag is diezelfde drukte verwachten, maar dan omgekeerde richting. Wie met de auto naar de Tinadag wil komen, moet rekening houden met een uur vertraging. 

Bron: omroepwest.nl
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door