Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3128522
Iedereen heel erg bedankt voor de berichtjes!

Helaas, die van ons zitten er niet bij. Ontzettend balen, want je krijgt toch weer even hoop. Vanwege de handicap van manlief is het bijna onmogelijk aan een zadel te komen waar zowel paard als hij echt het beste mee kunnen presteren. Het is nu bijna juli, onze zadels zijn in de eerste week van december gestolen, en we hebben nog altijd geen alternatief.
Manlief rijdt telkens zijn beide knieeën volledig aan gort. De vellen hangen eraan, zowel de binnenkant als de knieholte. Het bloed loopt ondanks de anti-friction creme, de brache en de speciale rijbroek elke dag zijn laarzen in  :'(
Zijn benen liggen gewoon echt slecht, en we moeten de beugelriemen vast aan de veiligheidshaak maken om te zorgen dat ze er tijdens het rijden niet af schuiven. Dag veiligheid.

Wat zou het fijn geweest zijn als zijn zadel terug zou zijn gevonden. We missen het nu al zeven maanden elke dag. Voorlopig hebben we ook nog geen zicht op een goed alternatief. Na onze wedstrijd in Duitsland van volgende week maar weer verder puzzelen.
Het kan me zo kwaad maken hé. Wat bezielt iemand om zo iets te doen? Zoek toch gewoon een baan, niemand krijgt zijn geld voor niets  >:(
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door