Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Buran en Co schreef: Goh dat verbaasd me, dat Stevia zo yuk is volgens de meesten. De zoetjes zijn te goor maar Stevia vloeibaar vind ik echt helemaal niets mis mee. Nou drink ik vrij sterke koffie, misschien scheelt dat?Ik vond de vloeibare ooit ook te nassen..... Maar ik krijg het niet meer weg. Het is zo bitter
judith1967 schreef: Was gisteraovnd bij Connie en heb eens een stukje van de Stevia plant geproefd.Dan vraag je je af wat ze ermee doen om de smaak zo te vern**ken.
Zooo wat is dat zoet zeg!!!!!
Nou daar krijg je je koffie of thee wel zoet mee
Anne in Duitsland schreef: Amandelmelk is zoooo makkelijk zelf te maken! Ik doe 200 gram hele amandelen op 1 liter water. Verpulveren in de blender, dan in een kaasdoek oid (fijnmazig) laten afdruipen tot je het vocht overhoudt. De pulp kun je drogen en als amandelmeel gebruiken.De wát? ??? *gaat even googelen* En ik was al blij dat ik gewoon kaasdoek in huis had.
Al ben ik natuurlijk zo'n keukengadgetfetisjist die een Vegafino gebruikt ipv kaasdoek.
-Annemarie- schreef: De wát? ??? *gaat even googelen* En ik was al blij dat ik gewoon kaasdoek in huis had.Dag of twee. Op de derde dag moet je het echt wel opmaken. Maar zo lang duurt het bij mij hoe dan ook niet, want het is veel te lekker! (Ik doe er overigens wel een scheut agavesiroop doorheen en drink hem dan als melkvervanger.)
Ga het zeker proberen, zelf maken. Hoe lang is dat houdbaar in de koelkast?
koekje schreef: Ik vind stevia ook uitermate bah.Gewoon niet, zorgen dat je goed zoete abrikozen hebt
Ik heb een recept voor yoghurt-abrikozenijs en ik wilde dat maken. Er moet alleen 10-15 druppels stevia in. Voor hoeveel gram kristalsuiker vervang ik dat?
Mini's 3-tal schreef: Dan vraag je je af wat ze ermee doen om de smaak zo te vern**ken.Ja daar heb je gelijk in,vond het te zoet en de smaak was veels te overheersend
Anne in Duitsland schreef: Dag of twee. Op de derde dag moet je het echt wel opmaken. Maar zo lang duurt het bij mij hoe dan ook niet, want het is veel te lekker! (Ik doe er overigens wel een scheut agavesiroop doorheen en drink hem dan als melkvervanger.)Ohhhh, leuk apparaat! En dankjewel, weer iets erbij voor op het verlanglijstje. 8)
De Vegafino staat ook bekend onder de naam Chufamix of Veggiefino.
-Annemarie- schreef: Ohhhh, leuk apparaat! En dankjewel, weer iets erbij voor op het verlanglijstje. 8)Men neme de creditcard, sluite de ogen...
koekje schreef: Ik vind stevia ook uitermate bah.Wil je dat eens hier zetten?
Ik heb een recept voor yoghurt-abrikozenijs en ik wilde dat maken. Er moet alleen 10-15 druppels stevia in. Voor hoeveel gram kristalsuiker vervang ik dat?
Paul_Barte schreef: Drink al jaren mijn koffie zwart maar ben overgeschakeld via Stevia.Die heb ik dus ook. Goed te doen vind ik. Ik vind na al die jaren suiker blegh
Wel met de echte Stevia Paraguaya die 100% puur is.
Had deze besteld bij http://www.stevia.nu geimporteerd door Alegria uit Terneuzen.
De meeste mensen gooien veel te veel in de koffie. Een achterkant van een lepeltje met een klein beetje is voldoende maar het smaakt inderdaad NIET naar suiker hoe zoet je het ook maakt!
Espresso moet zwart zijn anders is het geen espresso meer bij mij. Leve mijn automaat (nr. 3) inmiddels.
Grtz
Paul