Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Valerie*
#3113591
Uma is sinds vannacht vermist. Wil iedereen naar haar uitkijken? Ze draagt een rood tuig en is vermist rond de Asterstraat in Den Haag. Indien je haar ziet, niet zelf benaderen! Maar graag bellen: 0651723593.
Vermoedelijk is ze de duinen ingegaan of de bosjes van Pex.


Afbeelding
Laatst gewijzigd door Valerie* op ma 01 jun 2015, 09:56, 1 keer totaal gewijzigd.
#3113982
Er komt vanavond een zoekactie in Den Haag:

"BERICHT VH BAASJE : Vanavond willen we met zoveel mogelijk mensen de duinen doorzoeken. Om 19:00 uur verzamelen we bij de parkeerplaats bij de kwartellaan in Den Haag. We delen flyers uit en een kaart van het gebied met markeringen waar gezocht is en waar Uma kwijt is geraakt. Als je een hond hebt, heel graag meenemen. Omdat Uma angstig is willen we de groepen mensen zo klein mogelijk houden. Max 3 mensen alsjeblieft en zo min mogelijk roepen. Als je haar ziet, niet naar haar toe rennen!!
Ik zal de boswachter vragen of we van de paden af mogen.
Verder is het misschien handig een riem mee te nemen en wat frikadel of kaas. Daar is Uma gek op en ze zal wel honger hebben.
Alvast heel hartelijk dank! We zijn heel blij met alle hulp en ook al kun je niet vanavond zijn we ook blij met oplettenden op andere tijden. En nu met zijn allen heel hard duimen dat ze zich laat zien vandaag"
#3114027
Zou ook proberen met (goede) speurhonden te werken. Daarmee voorkom je ook dat je met teveel mensen rond moet gaan lopen waardoor de kans op nog verder weg lopen verkleind wordt (als de hond zo angstig is voor honden).

Hopelijk hebben ze Uma weer snel gevonden  :-*
#3114032
joel schreef: Als ze zo angstig is, is een vangkooi misschien een oplossing? Hoop dat ze wel gesignaleerd is na het ontsnappen en dat ze weer snel terecht is!
Een vangkooi heeft alleen zin als je weet waar een hond ongeveer is. Ik zag dat er nog geen meldingen zijn, dus dat is erg lastig.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door