Net omdat ik niet meer weet wat er precies inzit, zal ik hem af en toe eens helemaal uitladen en inventariseren. En weer netjes ordenen. Zonder te ontdooien, is op een uurtje gebeurt.
Dat is doorgaans elk half jaar wel eens nodig, en zo snel moet die vriezer niet ontdooit. Gelukkig!
Helemaal tot de bodem graven doe ik ook geregeld om iets te halen wat op is bovenin, maar dan vergeet ik daarna toch weer wat ik nu weer allemaal tegen gekomen ben... Ik weet wel dat er ergens nog een paar zakken meer ganzenspier liggen dan ik dacht... Ergens he...
Echt inventaris bijhouden en afstrepen wat ik eruit haal, lukt me om 1 of andere reden niet... ???
En echt een indeling bijhouden ook niet. Ik heb het wel in het begin geprobeerd, maar na een paar maanden is het toch weer een rommeltje... Nieuw vlees vliegt meestal gewoon waar er nog wat plaats is... 8)
Dus dan maar geregeld even dieper rondkijken wat er bijna op is... en ondertussen de zaken waar nog het meest reserve van is of ik het minst nodig heb, zo diep mogelijk wegstoppen.