Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#3076089
Hallo allemaal,
iemand ervaring met aspitol en bioflexa ivm gescheurde kruisband.
van de week bij de Wagenrenk geweest bij Marjan Govers met mijn hond en ipv verkalking aan de pees blijkt ze een gedeeltekijk gescheurde kruisband te heben. Nu heb ik dit voor 4 weken voorgeschreven gekregen en daarna weer tel overleg. Vandaar mijn vraag of iemand hier ervaring mee heeft. Ze hinkt wel minder vaak met opstarten. Alvast dank!
#3076367
Wat tegen mij gezegd werd door de specialist toen een van mijn honden een gescheurde kruisband had, is dat het steeds verder zou gaan. iedere keer scheurt het dus een stukje verder en dat doet pijn. Operatie was volgens haar de enige optie om definitief van de pijn af te komen. Maar misschien is het bij jouw hond anders.
Beterschap in ieder geval!
#3076406
Onze Whisper krijgt woensdag een brace aangemeten, zij heeft een volledig gescheurde voorste kruisband (aan de knie) We laten niet meer opereren. Vorige keer een hond van 11 laten opereren. Hond volledig hersteld, goed gerevalideerd en toen is ze in shock geraakt, 6 weken na de operatie. Whisper is 13.5 jaar oud. En heeft van allerlei problemen. Dus ze mag lekker rondstappen straks met een brace.
#3076416
Doranto schreef: Wat tegen mij gezegd werd door de specialist toen een van mijn honden een gescheurde kruisband had, is dat het steeds verder zou gaan. iedere keer scheurt het dus een stukje verder en dat doet pijn. Operatie was volgens haar de enige optie om definitief van de pijn af te komen. Maar misschien is het bij jouw hond anders.
Beterschap in ieder geval!


Klopt hoor , hier hetzelfde verhaal gekregen . Plus dat er enorme artrose(vorming) gaat ontstaan
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door