Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#3068856
Onze whisper heeft helaas een gescheurde kruisband opgelopen, wanneer weten we niet, ze mankt af en aan af en toe, maar loopt soms toch nog 10 tot 11 km mee. dus we hadden ook nooit aan een gescheurde kruisband gedacht. De operatie zal voor haar te zwaar zijn, dus negatief advies voor operatie gekregen. En dat willen we ook niet meer voor haar met bijna 13.5 jaar. Maar we willen wel dat als ze loopt ze zich nog optimaal kan bewegen. Dus we zitten te denken aan een brace. Is hier iemand die er goede ervaringen mee heeft en weet je iemand die ze maakt?
#3069596
Dank je, brace kan zeker gemaakt worden voor kruisbanden daar hebben ze wel vaker aanvragen voor gehad! Volgende week even tijd vrij maken om daar naar toe te gaan.
smulpaap schreef: Ach gossie wat sneu voor je oude dame
Hopelijk kan er idd een brace gemaakt worden , sterkte  :-* :-*
#3069597
Dank je, Belgie is wel wat ver vanuit drenthe :)
JudithA schreef: Ik weet niet van waar je bent, maar pet orthopedics maken braces voor alle maten van honden en voor elke aandoening. Al veel goede ervaringen van gehoord, maar zijn wel duur.
Hoop dat het snel beter gaat met je oudje!
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door