Zolang je nog geen vaste porties hebt en de porties nog groter worden kun je misschien gewoon voor die 'overgangsdagen', dat hij dus weer iets meer moet hebben, twee dagen eruit leggen steeds. Dus de ene dag bijv. twee porties spiervlees, de ene opvoeren en een beetje van de ander en dan weer een nieuwe portie erbij uitleggen. Het oude eerst opvoeren met een beetje van het ander etc.
Heb(ben) je/jullie alles los in de vriezer zitten trouwens? Met stickertjes ofzo? Ik heb gewoon een la voor orgaan, een la voor spier, eentje voor botwerk en eentje voor overig (vis, kuikens, iets wat ik zo gauw niet kwijt kon). In de lades heb ik weer plastic tassen met diersoorten, en als ik zie dat ik overal nog maar 3/4 porties van heb moet ik weer aanvullen. Vaak houd ik dan wel in mijn achterhoofd van 'oke de kip was al bijna op, nu is ook eend op en heb ik nog maar twee soorten ruim op voorraad, ik moet weer aanvullen'. Ik heb ook nooit van alles evenveel in de vriezer liggen, ik bestel wat op is en als het interessant is bestel ik ook wat anders erbij, of ik dat nou nodig heb of niet. Als het in de vriezer past is het goed.
Ik heb trouwens maar 25 kg opslagruimte dus het ligt er zelden langer dan 3 maanden.