Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Door Erna
#3042489
Onze Cees heeft een open baarmoederontsteking. Voor nu heeft ze AB en morgen gaat ze naar de dierenarts (er is telefonisch overleg geweest) voor verder onderzoek. Ze zal niet geopereerd worden dus ik ben even op zoek naar homeopathische ondersteuning die haar kan helpen hiervan te herstellen. Hier geen enkele ervaring met een open baarmoederontsteking.

De reden van niet opereren is dat ze 2 maanden geleden geopereerd is aan een mastceltumor en de uitslag hiervan was graag 3. Veel langer dan een jaar heeft ze niet en de uitzaaiingen zijn inmiddels voelbaar.
Gebruikersavatar
Door kiara
#3042993
Lizzy schreef: Puur Utero Erna, dat werkt goed om de baarmoeder "van binnen uit" te reinigen.

Dikke kus voor Cees. Verdorie :-\ :'(
Is dit ook handig om te gebruiken na loopsheid? Zo ja hoelang dan?
Door Lizzy
#3043261
kiara schreef: Is dit ook handig om te gebruiken na loopsheid? Zo ja hoelang dan?
Nee, dit is niet handig om te gebruiken na de loopsheid. Homeopathie kun je niet preventief inzetten. Sterker nog, er zijn lichte aanwijzingen om aan te nemen dat Puur Utero preventief gebruikt na loopsheid zelfs een lichte irritatie of ontsteking van de baarmoeder kan veroorzaken.
Gebruikersavatar
Door kiara
#3043847
Lizzy schreef: Nee, dit is niet handig om te gebruiken na de loopsheid. Homeopathie kun je niet preventief inzetten. Sterker nog, er zijn lichte aanwijzingen om aan te nemen dat Puur Utero preventief gebruikt na loopsheid zelfs een lichte irritatie of ontsteking van de baarmoeder kan veroorzaken.
O okee bedankt
Door Erna
#3047615
Sorry ik heb dit topic niet meer gevolgd omdat alles in een stroomversnelling ging. Cees is uiteindelijk toch geopereerd omdat de thoraxfoto's schoon waren en een alternatieve behandeling betekende dat ze een aantal dagen achter elkaar geinjecteerd moest worden met Alizin. Dat is troep! Haar bloedwaardes waren supergoed en daarom is in overleg besloten dat ze de beste kansen had met een operatie. Die is ook goed gegaan en zelfs haar buikholte bleek vrij van tumoren te zijn.

Alles zag er heel goed uit en niets stond genezing in de weg. Helaas is Cees afgelopen maandag totaal onverwacht overleden. Ik kwam net thuis van nieuwe medicijnen ophalen omdat ze wat misselijk bleef toen ze zachtjes weggegleden is in het bijzijn van onze dochter. Het hoe en waarom is onduidelijk. We hebben besloten om geen sectie te laten verrichten want we krijgen haar toch niet terug. Ze is op 24-12 gecremeerd en vandaag hebben we haar as opgehaald. Het gemis is groot en het gevoel wat overheerst is: Zuur...zo ontzettend zuur.
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door