Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Cathy
#3021590
Cathy mijn dove border collie loopt al een paar weken achter kreupel achter , heb het eerste aankeken en aan de lijn gehouden , maakte niks uit , naar de da geweest die maakte er van dat  spelling in de banden zat , naar huis gestuurd met pijnstillers , maakte ook niks uit , heb het nakeken op internet wat de banden betreft en dat kan het dus niet zijn , vorige week naar een fysiotherapeut chiropracticus gegaan zij zij ook dat het de banden niet waren , maar haar rug , ze is behandeld en moet 2 weken aan de lijn en na 2 weken terug komen .Ik heb me suf zitten piekeren hoe dat mogelijk is , ze heeft een mega bespiering is vrij klein voor een border , maar bedacht me in 1 keer dat ze een paar maanden geleden door een Boxer vol in haar rug gegrepen is ( ze liep aan de lijn ) ze kon toen heel even vanachter niet overeind komen , maar daar na ging het wel weer , liep niet kreupel , maar in de avond vond ik een mega bloeduitstorting ze heeft toen een poos Arnica gehad , verder niks te zien , wel begon  ze te slepen met 1 achterpoot als ze moe was ,  en nu dus kreupel .

Zou ik die mevrouw daar nog over aan kunnen spreken kwa vergoeding
Gebruikersavatar
Door Kallista
#3021592
Lijkt me niet, bewijs dat maar eens als het al maanden geleden was.
Wie zegt ze dat jouw hond in de tussentijd niet nog een ongelukje had?
Of dat je hond niet bijv. spondylose heeft wat je niet wist?
Dat weet je pas als er foto's gemaakt zijn.

Hoe ergerlijk het ook moge zijn.
Sterkte met je hond!
Gebruikersavatar
Door nova
#3021604
Ik vrees voor je  :-\

Omdat op t moment van schade, lang niet alles duidelijk is, moet je  iemand  wél aansprakelijk stellen binnen een bepaalde termijn .
Daarna wordt over de hoogte van de schade verder gepraat.

Als je geen aansprakelijkheidsverklaring verstuurd heb, dan vis je wrs. achter het net  :-\
Gebruikersavatar
Door DebbieV
#3021763
Gaat je niet meer lukken om daar iemand voor aansprakelijk te stellen, en eerlijk is eerlijk dat vind ik ook terecht.

Ik zou er ook niet vrolijk van worden als er paar maanden terug iets gebeurd zou zijn, op dat moment niks aan de hand en dan paar maanden later zeggen dat het door toen kwam. Dat zou ik dus ook niet vergoeden.

Verzekering zal het ook niet doen. Ik heb het met een auto schade gehad, de taxatie kosten moest ik eerst betalen en als het gemaakt werd zouden die kosten in mindering worden gebracht. Ivm omstandigheden heeft dan 2 of 3 weken tussen gezeten en toen begon de verzekeraar van de tegenpartij al moeilijk te doen want het kon wel ergens anders van zijn.

Heel veel succes met de hond, hoop dat ie snel de oude is!
Gebruikersavatar
Door nova
#3022034
Cathy schreef: Dank jullie wel voor de reactie,s  ;)

Ga haar wel op aanspreken , maar zal verder niks eisen .
dat is wel een goed plan  ja,  en  te hopen dat zij dan ook wat voorzichter  zal worden  m.b.t. haar hond.
Door Cathy
#3022087
nova schreef: dat is wel een goed plan  ja,  en  te hopen dat zij dan ook wat voorzichter  zal worden  m.b.t. haar hond.
Ja want haar hond  heeft wel het leven van mijn hond verpest .
Door miik
#3022111
Ik zou je een andere tip willen geven...
Mijn border collie Joy is 5 jaar geleden tegen een andere hond op gebotst en was daarna enorm kreupel. We zijn bij dierenartsen, specialisten, chiropracter en fysiotherapeuten geweest, maar ze werd slechter en slechter. Na een kort rondje was ze al kreupel en ik overwoog om haar in te laten slapen...
Ik ben toen met haar bij Erwin geweest van Any Animal, en die heeft haar waanzinnig goed geholpen. Blijkbaar zaten er blokkades en weet ik veel niet wat, maar hij kon die verhelpen..... Joy is nu 10 en doet het super. Het was de beste keus ooit !
Natuurlijk kan ze geen behendigheid meer doen of frisbee, maar zolang ze mee kan naar het park dagelijks en regelmatig naar het strand is het voor mij goed....
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3022280
Cathy schreef: Ja want haar hond  heeft wel het leven van mijn hond verpest .
Nou, om heel eerlijk te zijn vind ik die conclusie wel wat heftig. Je hebt er zelf weken voor nodig gehad om de klachten aan dat voorval te linken.

Zijn er foto's gemaakt? Weet je zeker dat er geen onderliggende oorzaak is?
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door