Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3006077
Na lang wikken en wegen, twijfelen, wachten is dan nu de kogel door de kerk;
Mag ik jullie voorstellen;

Over 11 dagen mogen we hem ophalen.

Het is een hondje met natuurlijk apporteerdrang, zoekt geen confrontaties, maar schuwt ook niet om wel te zeggen tot hier en niet verder, is niet angstig aangelegd, onderzoekend, en erg spontaan.


Roepnaam gaat worden Revy.
Laatst gewijzigd door Cindy de Wolf op do 16 okt 2014, 09:11, 1 keer totaal gewijzigd.
#3006115
zurca schreef: Hebben jullie nu lang moeten wachten? Voor reutjes is de wachttijd geloof ik wel minder he? Enne.... inspraak gehad via welke fokker?
Ik vind het zulke leuke hondjes! Bij ons in de buurt woont er ook eentje, een vrolijke stuiterbal is dat. :)
Ja en nee. Ik heb een inschrijfnummer uit 2010, 2010-18 wel te verstaan. Dus we staan al vanaf 2010 op de wachtlijst dus vanuit dat oogpunt is het lang. Echter ik wilde toch niet eerder dan 2013-2014 een nieuwe pup. Ik wilde nog 1 keer een pup in deze stabiele groep en 2 daarvan zijn echt wel op leeftijd dik 11 en dik 12. 1 senior van 8 en Smokey dan maar helaas hij is looney tunes dus gaat/kan niet veel mee. Verder wilde ik perse mijn eigen fokker uitzoeken ondanks dat ze vanuit de vereniging brullen dat dit onmogelijk is. Met veel ellenbogen werk, veel mail en vooral niet bang zijn om op je bek te gaan heb ik uiteindelijk 2 fokkers gevonden die mij aanstonden en ik hen blijkbaar ook. De fokker waar ons nieuwe hondje vandaan komt zocht ook echt sportieve mensen, de vader hond is dit jaar 3e geworden in de veteranen competitie behendigheid (hij is 11,5) en de moeder hond gepromoveerd naar de B1 dat zegt dus iets over de mentale en fysieke belastbaarheid van de hondjes. De hedendaagse markies is best nerveus/kefferig en ik wil dat dus echt niet. Zij socialiseert echt ontzettend goed dus de basis is stabiel.
Ik was ook de enige die vrij mocht kiezen, de rest krijgt toegewezen. Best een eer!
De meeste mensen zeggen ja en amen als ze aan de beurt zijn en zoeken niet iets bijzonders, ik dus wel. En heb dat uiteindelijk ook gevonden. Als je niets bijzonders wil is de hedendaagse wachtlijst 6-9 maanden. Dus ja ik heb lang moeten wachten maar een gedeelte daarvan was dus bij keuze.

Ik ben heel benieuwd na al dat jachthondengeweld hoe dit gaat bevallen!
#3006172
Danny schreef: Oh super leuk voor jullie! Gaan we jullie zien in de toekomst op de FHN apporteer wedstrijden?
Ene ik kan haar op niet zien op fb...
Als het goed is nu wel
Dat weet ik niet, we zijn veel weg in de weekenden en of ik ooit weer wedstrijden wil gaan lopen weet ik (nog) niet.
Laatst gewijzigd door Cindy de Wolf op do 16 okt 2014, 09:19, 1 keer totaal gewijzigd.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door