Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Gebruikersavatar
Door Ashena
#2994172
Vandaag waren er onofficiële GGB examens op de training,  ik heb zelf een parcours meegedaan met Aedan,  wij zijn eind juni doorgestroomd naar de GGB groep en zijn nog lang niet klaar voor GGB niveau examens maar wel leuk om eens te kijken waar we staan en hoeveel we al geleerd hebben,  en oefenen voor mij want ik wordt stikzenuwachtig van examens.  Aedan deed het supergoed en er zij  foto's gemaakt door een trainingsgenootje en die wou ik even delen
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
AfbeeldingAfbeelding

Ik hoop dat dit lukt,  zit op tapatalk en dit is de eerste keer foto's plaatsen ;)
Gebruikersavatar
Door Ashena
#2994178
Ja ik heb de lijst die ze ingevuld hadden maar we hebben er geen definitieve lijst van gemaakt.  Scheelde tijd en eigenlijk alles waar wat op aan te merken is wist ik al.  Ik moet zelf bijv met meer tempo lopen (maar lastig want heb vaak last van de heup)  zodat hij makkelijker op mij gefocust blijft.  Ik moet ook mijn timing aanpassen (te laat met 'af'  commando bij vak oefening bijvoorbeeld)  vlak apport ging op zich goed tot hij aan de voet zat en besloot maar te gaan liggen en met het blok te gaan spelen (Tsja,  11 maanden,  mag niet klagen)  zit tijdens volgen deed hij beter dan verwacht,  hij ging tenminste zitten en pas halverwege sloot hij ongevraagd aan haha.  Het zijn vooral kleine dingen die er nog in of uit getraint moeten met de tijd.  Maar voor een hond die dit nog niet zo lang doet,  doet hij het super goed. Zeker voor zijn leeftijd.  Dus doen we lekker op zijn tempo oefenen. Als we het maar leuk blijven vinden.
Door BusKay
#2994232
Heerlijk om te zien hoeveel aandacht hij voor je heeft.
Als ik dit zie herleven oude tijden weer voor mij...
Examenvrees?? Lijkt me nergens voor nodig.
In onze tijd deden we het pas in onze broek als hoorden dat Piet v/d Meulengraaf examineerde.
Hij zal het niet meer doen. Ik weet wel dat hij nog steeds voorzitter is bij K.C. de Kempen.

Chapeau!! Het ziet er erg fraai uit...
Gebruikersavatar
Door Ashena
#2994257
Altijd al examenvrees gehad hoor,  ook buiten de hondensport,  maar gister niet omdat het alleen ff kijken was waar we stonden.  Maar die aandacht id al sinds pup,  ben ermee gezegend
Gebruikersavatar
Door Laika
#2994270
Ziet er goed uit! Hij heeft heel veel aandacht voor je.
Tsja, zenuwen.... Ik heb jaren GG wedstrijden gelopen op het hoogste niveau maar de zenuwen bleven. De combinatie jurysport en bezig zijn met een dier zorgt ervoor dat je de controle los moet laten (viel voor mij niet mee)
Met mijn kelpie heb ik binnen een jaar alle GG diploma's gehaald en was blij dat de druk er af was. Geen GG examens of wedstrijden meer voor mij.
Gebruikersavatar
Door Ashena
#2994272
Nja ik heb ook vrees voor vreemde plekken en drukte,  dus als ik de moed niet kan vinden voor officiële examens of wedstrijden,  jammer dan,  dan houd ik het bij onofficiëel.  Moet uiteindelijk wel leuk blijven voor de hond maar ook voor mij :p
Door BusKay
#2994273
Laika schreef: Ziet er goed uit! Hij heeft heel veel aandacht voor je.
Tsja, zenuwen.... Ik heb jaren GG wedstrijden gelopen op het hoogste niveau maar de zenuwen bleven. De combinatie jurysport en bezig zijn met een dier zorgt ervoor dat je de controle los moet laten (viel voor mij niet mee)
Met mijn kelpie heb ik binnen een jaar alle GG diploma's gehaald en was blij dat de druk er af was. Geen GG examens of wedstrijden meer voor mij.
Hier hetzelfde, ook fanatiek geweest. Ik liep instructie en bij onze KC (ik praat over 30 jaar terug) was nog geen G&G2
Dus ik als eerste elke week naar Uden om daar bij de KC het papiertje te halen.
Ik had een superhond die afstamde van een vader welke in één jaar tijd NK reddingshond, NK objectbewaking en NK speurhond werd. Een goede instructeur (uit KNPV) vervolmaakte het geheel (Uden stond destijds bekend als de hogeschool).
Examen kwam en jawel, examinator: dhr. P v/d Meulengraaf. Het was snikheet die dag en ik legde mijn hond in de kantine op een koele plek tot ik aan de beurt was.
Examen draaide ik met 3 punten verlies en een eerste plaats. Die beker staat hier nog.
Maar een geweldige tijd.
Gebruik makend van de technieken die ik leerde in Uden deed  ik bij onze KC de mooiste dingen met mijn groepen en kwam ik zondag 's morgens met mijn zelfgemaakte G&G 2 spulletjes (hoogtesprong, vak-wat toen nog van hout was) en dan zag je ze kijken "Wat komt die nou weer doen??".
Nu is de sport eraf en hoeven we niet meer zo nodig. Busco heeft EG gedraaid en Kay kon volstaan met Socialisatie (8wk tot 1/2 jaar met trainingen gericht op zoveel mogelijk indrukken opdoen). Kay is dan ook de makkelijkste hond die we ooit gehad hebben. Maar ondanks dat ik hier 6 km vandaan terecht kan bij een KC rijd ik nog altijd met mijn honden naar Venray om daar te lopen en alle oude bekenden weer te zien.

Examenvrees: Gewoon punten lopen tellen terwijl je loopt en ontspannen met je hond bezig zijn werkte hier goed.
Desalniettemin heel veel plezier en succes!!
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door