Hier kun je al je vragen en problemen kwijt over het zelf samenstellen voeding voor katten.

Moderators: koekje, pearlsofpassion

Gebruikersavatar
Door NonaQ
#2958661
KVV voor katten bevat normaal geen pens. Sommige honden KVVs ook niet als het enkelvoudige maling is, maar dat is wat beter opletten.

All Animal bevat alleen 1 volledig dier, dus daarmee ontwijk je kip al gemakkelijk en ze hebben drie smaken die goed bij de natuurlijke prooi van katten aansluiten: konijn, kwartel en parelhoen. Ze hebben ook gemalen haring, dus dan heb je ook al een smaak vis. Met bijv. eend en duif erbij heb je dan al een mooi menu met natuurlijke prooidieren van de kat. Natuurlijk mag je ook andere diersoorten voeren, maar van grote dieren zijn de botten vaak te hard dus gooien ze er kip in, opletten dan dus!

Verder zijn er meerdere verkooppunten die enkelvoudige malingen hebben, oervoer heeft daar bijv. enkele smaken eigen merk van, met dus maar 1 diersoort. Er zijn ook enkelvoudige malingen te vinden met zelfs maar 1 soort (rol van alleen vleesbot, alleen organen of alleen spiervlees), dan kun je zelf een menu samen stellen met gemalen vlees als stukken vlees een probleem zou zijn.
 Terug naar “Vragen, problemen en discussie BARF en KVV”

Barfplaats wordt gesponsord door