Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Cindy de Wolf
#2924225
Vanmorgen in alle vroegte naar Eersel gereden om de tumor die teruggekeerd was bij Misty opnieuw te laten weghalen. Ze had er weer last van en liep ook licht onregelmatig.
Baloe ook mee omdat hij opeens mank liep en goed ook. Wij verwachtte irritatie van de schroeven van zijn bekkenkanteling maar het bleek een voorste kruisband scheuring te zijn. Dus hij ook direct op de rol voor operatie vanmorgen. Wordt dus een lange zit!
Gebruikersavatar
Door Fenixjuh
#2924287
Pfoe, jeetje... Wel fijn dat er meteen iets aan gedaan kan worden... Sterkte en beterschap Misty en Baloe!!
Door Cindy de Wolf
#2924571
Op zich alles goed gegaan. Misty is alleen nog heel crocky en heeft het rete koud dus de kachel staat nu op 22, ze heeft haar eigen winterjas om, handdoek en Martijn zijn dikke winterjas ligt over haar heen en sinds 10 minuten rilt ze niet meer. Ze kan niet op haar poot staan. Heeft net al wel 250g kvv op en wat lauwe thee. Misty mag in principe alles zodra ze aangeeft dat te willen. Maarten dacht dat hij nog steeds goedaardig was, maar voor de zekerheid heb ik hem toch op laten sturen.

Baloe tsja dat hadden we niet verwacht een vkb! Maar op zich doet hij het goed. Hij heeft geen pre narcose gehad ivm zijn hart dus alleen methadon en gas dus die was met 10 min al weer bij. Lopen lijkt natuurlijk nergens op. Hij 10 dagen rust en daarna opbouwen, met 6 weken zou het ergste leed geleden moeten zijn. Ook hij heeft net gewoon gegeten.

Petje af weer voor de kliniek! Wat een fantastische goed geoliede geweldige kliniek is het toch! Baloe was niet ingepland maar toch doen ze het dan toch maar tussendoor en een VKB/TTA operatie is geen 10 min werk...Maarten zo relaxed, zo'n vakmanschap, hij doet het toch maar mooi weer. Die controle foto van Baloe zijn knie, echt kaarsrecht op elkaar. Heb nog altijd meer dan graag de rit van 160km er voor over. Ook natuurlijk het erbij mogen blijven, bij alles, het huiselijke. Echt niets meer dan lof. Blijft klote maar als het dan moet dan onder de beste omstandigheden.
Gebruikersavatar
Door luka en kira
#2924716
Gelukkig weer thuis! En al weer wat gegeten  :) :) :)
En wat fijn je -ondanks de operaties- de kliniek zo positief hebt ervaren.
Sterkte met de revalidatie  :bigarmhug:
Door Cindy de Wolf
#2926597
Inge en Bono schreef: Hoe gaat het met Misty en Baloe, Cindy?  :-*
Misty vind dat ze zelf wel weer helemaal oke is. Die gaat ook gewoon alweer mee met alle wandelingen. Alleen zwemmen is er nog niet bij. Maar goed vorige keer werd ze ook goed ziek toen de hechtingen gingen verteren. Dus nog even afwachten. Maarten heeft nu wel ander hechtdraad gebruikt dus heb goede hoop. Kreeg net ook mail binnen dat de tumor nog steeds goedaardig was. Maar gezien het feit dat hij tussen zenuwbanen in zit kan Maarten niet alles verwijderen dus we zullen er volgend jaar wel weer aanhangen.

Ook Baloe ben ik niet ontevreden over. Hij staat alweer op zijn poot. Is natuurlijk nog giga mank maar hij belast al wel weer. En je ziet ook iets van opluchting bij hem. Hij heeft TTA-3 operatie gehad. Het nieuwste van het nieuwste. Zoals het nu gaat heb ik goede hoop dat hij inderdaad over 6 weken weer het mannetje is.\

Maar god wat was ik blij dat ze verzekerd zijn! De rekeningen bij elkaar tikte net de € 2200 niet aan. En vandaag al bericht van Petplan dat alles toegekend is :D Hoef slechts € 42,50 zelf te betalen.
Gebruikersavatar
Door Inge en Bono
#2927077
Oh fijn!  :D Wel k** met peren dat het voor Misty terugkerend lijkt te zijn, maar het klinkt allemaal goed  :-* (en de rekening ook  :) )
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door