[quote="CindyMayella"]
In het begin ondooide ik een pakje kvv gewoon voor 2 dg in de koelkast, maar sinds kort heb ik staven van een pond en kilo, elke rol een andere smaak, dus heb ik het verdeeld in porties per dag.... Ik laat ze een uur of 2 (tot3) op het aanrecht liggen; pak een broodmes en kan ze dan redelijk makkelijk doorzagen...... Ik sta dan wel op een krukje zodat ik meer kracht kan zetten (ben nog geen 1.60).... Omdat het voor mij zwaar is (vanweg lengte en kracht), heb ik het in 2x gedaan.... De ene helft na 2 uur en andere helft na 3 uur.....
Vind het zwaar, maar bestel per 10 kg, dus heb ik genoeg voor 40 dagen en dan is het te doen.... Zou heerlijk zijn, als ik ze idd per portie zou krijgen
![/quote]
Bedankt voor je reactie. Is het vlees dan niet al ver ontdooit als het zo lang uit de vriezer blijft?
[quote="Suzanne"]
Oh echt niet dat ik ging betalen voor portioneren ;-)
Ik haal x uit de vriezer, ontdooi en voer op. Dan komt het volgende uit de vriezer. Voor mij voegt het niet toe dat ik porties per maaltijd heb ;-)
Suzanne
[/quote]
Ik heb een Maltezer en koop altijd 1 kilo rollen omdat dat het voordeligste is. Dus zij krijgt maar 160 gram per dag ongeveer. Kan dan niet een hele rol ontdooien. Dus vandaar mijn vraag.
Maar krijg erg last van m'n arm door dat vlees hakken dus was opzoek naar een andere optie.