Hi,
Ik Barf sinds een maand of 6 maar wil mijn aanpak toch eens checken bij jullie.
Ik heb ivm werk e.d. niet de tijd om elke dag een menu samen te stellen dus kies de volgende aanpak.
Ik ga 1x per maand naar de slager (in Rdam zuid) en koop daar:
10 kilo kippenruggen/ kippen nekken (50% bot)
4 kilo orgaan van rund, geit, lam (lever, hart, nier, pens)
4 kilo spiervlees van geit, rund, kalkoen, en soms hert als ze dan hebben of konijn
Ik snijd al het vlees in eetbare delen, en maak 1 bak orgaan (alles door elkaar), 1 bak spiervlees (door elkaar) en 1 bak bot.
Vervolgens maak ik zakken van een 1 kilo en vries deze in en gebruik deze.
Mijn honden krijgen dan 2x per dag 150 gram eten (meestal 80 gram bot en rest spier/orgaan).
Om de week kook ik een bak groente en geef dan elke dag schep groente erbij.
In het weekend krijgen ze 1x extra ei en 1x extra yoghurt door t vlees heen.
Graag jullie feedback op mijn aanpak.
gr
B Smit