Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door kaszi
#2841588
Net terug van de DA.  Gisterenavond is Oki beginnen hoesten, af en toe een beetje, deze morgen nog steeds, maar ze was nog heel vrolijk en speelde nog met de anderen, alles netjes opgegeten in een tempo wat we van haar gewend zijn.
Heb haar wel een lepeltje honing gegeven.
Deze namiddag zijn we dan vertrokken voor de verplichte 1 januari bezoekjes en toen we om 22 u terug thuis waren, was ze een heel andere hond, kreunen, hoesten, onvast op de poten, en niets willen eten of drinken, onder de ogen wit en tandvlees ook wit.
Gelijk naar DA gebeld en we mochten langskomen.
Hij heeft Oki uitgebreid onderzocht en ook bloed afgenomen, de resultaten van het bloed hebben we morgen in de late namiddag.
Heeft niets anders dan ik kunnen vaststellen en haar een spuit cortizone gegeven en een sterke pijnstiller, want het is wel duidelijk dat ze pijn heeft. 
Hij heeft me allerlei mogelijke diagnoses gegeven, maar eigenlijk zijn er niet veel 'goede' bij.
Duimen please dat het niets ernstigs is. 
Door kaszi
#2841667
Oki is de nacht goed doorgekomen, de pijnstiller en de cortizone slagen aan.
Ze hoest niet meer, maar is nog steeds heel heel zwak, wil niet eten of drinken en kreunt nog zachtjes van de pijn.  Oogleden en tandvlees is ook nog steeds heel heel wit. Wachten op bloeduitslag. 
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door