Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

#2790594
Voorheen altijd bij Theroyaldogshop in Meppel besteld. Prima service, als er wat was (wat er bijna nooit was) dan wist ik dat dit ook prima werd afgehandeld. Vlees/bot/etc. was van prima kwaliteit.
Ook nu weer informatie bij hun opgevraagd, het duurde voor mij eventjes voordat ik antwoord kreeg maar wel gelijk met de uitleg erbij dat ze druk waren met een eigen dierenwinkel aan het opzetten dus alle begrip daarvoor.
Mijn vraag werd wederom tot volle tevredenheid afgehandeld.

Helaas vorige maand bij Herby een slechte ervaring opgedaan. Weet niet of dat er bij mag staan. Verpakkingen waren open. 1 paardenrib die was meegekomen voor een ander stak een eng enkele scherpe rib er uit. Geen karkassen bestickerd dus kortweg zoek het maar uit wat het is (heel mijn menu naar de ..... omdat ik pas kan zien bij ontdooien wat het is). Een hertenbot wat ik voor iemand anders had meebesteld was heel erg kaal en is zo de kliko in verdwenen. Er werd een half uurtje van te voren gebeld of het uit kwam dat ze nu op weg waren......Geluk dat ik toevalligerwijs thuis was (was normaal gezien aan het werk geweest). Er is door mij een mail gestuurd met inhoudelijk alle klachten, deze mail is beantwoord maar op lang niet alle klachten is ingegaan, we waren dus niet tevreden over de klachtenafhandeling (onderverdeler van lotgering voor een aantal uit Zwolle, tevens "maatje" met wie ik dit soort dingen regel heb ik ook de betreffende klachtenmail incl. mail terug laten lezen) .
Zonde te meer er 1 van de afnemers zich moet houden aan een elimentatiedieet voor haar hond.
Bestellen we dus ook helaas niet meer.
Laatst gewijzigd door tammie op zo 20 okt 2013, 23:01, 1 keer totaal gewijzigd.
#2790728
95% van al mijn vlees koop ik via deze site. Over het algemeen is hier de prijs en de kwaliteit heel goed van. Soms is iets wat vetter dan verwacht, maar bijna altijd ziet alles er erg goed uit. Bij SW haal ik wel eens orgaanvlees. Soms eend bij VSE, maar die wijzigt zijn prijzen regelmatig.
(denk aan Nienke, Sietie, Orinake, Jolanda, Nova, Nadia)

Judith
Laatst gewijzigd door judith vd op ma 21 okt 2013, 09:17, 1 keer totaal gewijzigd.
#2790847
Via www.kvv-zevenaar.nl  bij degomeat. Prima tussenleveranciers, als zij zelf merken dat iets met het vlees niet klopt, krijg je gewoon je geld terug of compenseren ze het met iets anders. Via Barfplaats zijn de aanbiedingen vaak te groot, ik heb maar een klein vriezertje, dus dan is zo'n adresje ideaal!!  :D
#2790857
de carnibest haal ik bij Cats and Dogs webshop (kan afhalen in Den Helder) , ziet er bevroren netjes uit. Degomeat komt donderdag een kleine 40 kilo brengen, weet nog niet hoe dat eruit ziet. Pup komt zaterdag pas dus we gaan vrijdag de eerste CB worst ontdooien.
Zal nog wel even terugkoppelen hoe e.e.a. eruit ziet van Degomeat.
#2791107
Voornamelijk bij degomeat. Vind ik erg fijn en makkelijk, alles per kilo verpakt en de kwaliteit vind ik over het algemeen prima. Soms doe ik mee aan een lijntje, als het zo uitkomt. Daar vind ik de kwaliteit tot nog toe prima van, maar ik vind het meestal wel een gedoe. Tenzij het zoals vanavond thuis afgeleverd wordt, dat is reuze fijn  :)
#2792344
Via het forum en via mijn eigen adresjes ;) Maar dat wist je volgens mij al.
Ik weet welke eisen jij stelt aan het vlees voor de honden en dat is niet mis ;) :P Daar bedoel ik niks verkeerds mee, maar de hoge eisen die jij stelt zijn nu eenmaal niet makkelijk te vinden voor betaalbare prijzen.(onder de 4 euro)

Als je wilt, kan ik je wel op weg helpen met het een of ander ;) Ik ga je even een PBtje sturen.
#2792709
Via lijntjes hier, soms ook VSE en SW als het in de buurt bezorgd wordt.
Soms zit er eens niet zo'n mooi vlees bij, of erg vet bijvoorbeeld, maar dan bestel ik dat een volgende keer ergens anders.
Verder heb ik laatst voor het eerst bij Degomeat besteld, en ben daar tot nu toe tevreden over.
#2792733
Ik koop alles bij mij in de buurt: op de markt raak ik erg goedkoop aan kip- en konijnkarkas, in de makro koop ik vooral spiervlees wat op dat ogenblik in de aanbieding is (momenteel vooral wild) en er is hier een gespecialiseerde slager waar ik eigenlijk werkelijk aan bijna alles raak.  Vis zoals zalmkoppen etc. krijg ik van de plaatselijke visboer.
Soms koop ik ook al eens bvb steak in de supermarkt wat 50% minder is omdat het die dag vervalt.  Dat vries ik dan onmiddellijk in.

Voor mij geen lijntjes etc.  Misschien is het voor mij dan uiteindelijk toch wat duurder dan de gemiddelde barfer maar het zij dan maar zo.  Ik heb het liever in eerste instantie vers.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door