Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Sietie
#2730757
Het gaat om een franse buldog van 9 jaar oud, die heeft dagenlang bloed uit zn piemeltje gehad. Zijn prostaat was hard (onrustig) hondje is dagenlang op de praktijk geweest mocht niet naar huis, want moest rustig blijven en stond onder medicijnen die zijn testosteron spiegel verlaagde.. dit zou de prostaat rustiger houden. eigenaresse vindt het heel vervelend dat hij gecastreerd moet worden, en wil wel het beste voor het kereltje. Maar daarom deze vraag is castratie een oplossing voor dit probleem? of heb je nog steeds kans dat dit niet helpt (hij krijgt nu nog steeds die medicijnen is inmiddels wel weer thuis, maar ze moet binnen veertien dagen beslissen) ik hoop dat hier een duidelijk antwoord voor is..bedankt alvast!
Door Sietie
#2731224
het bloeden is begonnen na een klap op een paaltje.. bij onderzoek van de prostaat bleek die vergroot (9 jaar dus niet zo verwonderlijk denk ik?) en de dierenarts ging toen uit van een ontsteking... maar eigenlijk zou de oorzaak best de klap op het paaltje zijn... het bloeden is dus nu gestopt hondje is ook weer thuis. Eerst aankijken? Of moet er werkelijk wat aan die prostaat gedaan worden? Had al even gezocht hier mog op Barfplaats en kwam wat homeopatische middelen tegen. Maar Dorothea zou he het eerst aankijken ipv gelijk maar te castreren? Hij poept en plast normaal volgens de eigenaresse...
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door