Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2695968
Lizzy schreef: Ik ken het niet maar ze zijn kankercentrum, toch lees ik niks over chemo's en dergelijke.... Door wie is specialist-kanker daar opgeleid?
Binnen het ‘Huisdieren Kankercentrum Den Ham’ is er bewust voor gekozen om zelf geen chemotherapie of bestraling aan te bieden. Dieren die baat hebben bij deze therapie en waarvan de eigenaar het wenst, kunnen worden doorverwezen
Omdat het me wat verbaasde bleef het hangen dat ik dat gelezen had daar...
Dan ben je kanker-centrum en geen chemo...kweenie ik vind het wat typisch overkomen...
#2696016
Jammer dat niemand ervaring met deze kliniek heeft.
Ik wil morgenvroeg meteen bellen en hoop dat ik dan morgen ook terecht kan. Wil gewoon een goede diagnose hebben voordat ik haar laat opereren.
Ik zit wel nog met als ze voor een scan onder narcose moet kan ze natuurlijk woensdag niet weer onder narcose.
Ik vind dit best moeilijk wat is wijsheid wil natuurlijk het beste voor onze Belle.
Misschien valt het mee maar het kan ook heel erg tegen vallen natuurlijk. Ik baal dat het nu weekend is ben ook nog alleen dan heb je toch meer tijd om te piekeren.
Maar ik wil wel zeker weten wat het is voordat ik laat opereren.
Bedankt voor jullie reacties knuffels Belleke
#2696314
http://www.dierenziekenhuiszeeuwsvlaanderen.nl/
Hier ben ik geweest voor second opinion vorige hond.

Na zorgvuldig overleg (zonder gelyk allerlei dure onderzoeken) gezamelyk besloten om geen behandelingen of operaties te starten. De hond Ken is nog zeker 2 jaar by ons geweest en daarna was er met een steeds kwakkelendere gezondheid (steeds benauwder / veel moe) milt kanker met uitzaaingen. Hy is 13 jaar geworden. Denk achteraf dat hy die laatste 2 jaar een betere kwaliteit heeft gehad dan wanneer er toen al allerlei ingrepen waren gedaan. Maar dat was natuurlyk in zyn situatie / heel persoonlyk per situatie. Vond het wel fyn om uberhaupt een second opinion gedaan te hebben by zo een soort kliniek.
#2698153
*Dorothea* schreef: Ook een kankercentrum zal eerst een biopt nemen om te kijken met wat voor bult ze te maken hebben.
En misschien is het toch wel een vetbult? Je kan geen diagnose stellen enkel door aan een bult te voelen.
niet altijd hoor. De tumor van fleur is gediagnosticeerd met een echo. Evenals haar uitzaaiingen. Door De Korte Akkeren.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door