Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Door SunnySparkle
#2672584
Voor mijn studie veterinaire natuurgeneeskunde aan de Silverlinde ( www.silverlinde.com ) ben ik nog opzoek naar dieren voor het afnemen van anamneses.

Ik zit momenteel in de laatste fase van mijn studie. Daarom is het voor mij wel belangrijk dat ik voldoende ervaring op doe met verschillende klachten/ziektebeelden en diersoorten.

In verband met mijn afstudeerscripte gaat mijn grote interesse uit naar de volgende problemen:

Auto immuunziekten en/of hormonale disbalans. In het bijzonder de Schildklier.

Maar schroom ook niet om te reageren met ander soort klachten want achter bijvoorbeeld gedragsproblemen kan soms ook een fysieke oorzaak zitten. En ook weerstandproblemen of bijvoorbeeld een bewegingsklacht zijn voor mij interessant.

Je krijgt van mij een gratis consult. Dat houd in: anamnese incl. fysiek onderzoek. En daarna krijg je van mij een individueel behandeladvies per email. Dit kunnen tips voor middelen zijn maar ook maatregelen.  Uiteraard is het niet verplicht om mijn adviezen en tips op te volgen. En heb ik verder ook geen commerciele bijbedoelingen voor de verkoop van producten.

BIj voorkeur binnen 1 uur rijden vanaf Almere. Tenzij het een erg interessante casus is.
#2703537
Hier een duitse herder van 11,5 jaar oud, met vermoedelijk Lupus (is niet vastgesteld met een biopt), peri-anale fistels, en iets in zijn neus waar hij benauwd van is en waar ik hopelijk volgende week uitslag van het biopt van krijg van het lab. De specialist (uit Wageningen) zei dat hij zoiets nog niet eerder had gezien tijdens een neusscopie. Verder ook wat problemen in het bewegingsapparaat door sportblessures. Ik zit wel een eindje bij je uit de buurt, ik zit in Hoogezand.
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door