Er is hier al zoveel over geschreven.Durf het bijna niet aan te kaarten. Ook ik zit met het dilemma; welke voedseldroger.
Ik heb er eigenlijk nooit eerder aan gewild.Weer zo'n apparaat erbij.
En... dit wordt helemaal erg ,(geldt hier op barfplaats bijna als vloeken ) de meiden kregen tot voor kort gewoon een frolicbrokje ofzo tussendoor.
( schaam,schaam) Nu we ons helemaal bekeerd hebben en op de gezonde toer zijn overgegaan kan zo'n voedseldrogertje niet meer ontbreken.
Nu heb ik een vraagje aan de Rommelsbacher da 750 bezitters.
Volgens de beschrijving droogt deze 20,40 en 60 graden boven de omgevingstemperatuur.Wat moet ik me daar bij voorstellen ?
Als we een hittegolf hebben en het dus ongeveer een omgevingstemperatuur is van rond de 30 graden dan komt er als ik dat ding op stand 2 zet, op 40 graden nog 30 graden omgevingstemperatuur bij ??Ook wordt er in de handleiding aanbevolen om vlees en vis bij voorkeur op 70 a 80 graden te drogen. Dat was als ik het allemaal goed gelezen en begrepen heb toch te heet ? Dat is toch juist het nadeel van de goedkope Bohman,dat die veel te heet wordt.
De Rommelsbacher spreekt me aan omdat die niet kan lekken.Over de Stockli ,wat ik best een heel mooi ding vind lees ik dat die nogal makkelijk vies en vet wordt en uit elkaar gehaald moet worden. Laat ik nou zo a-technisch zijn als wat !!
Blijft maar twijfelen tussen die twee. Zucht...