Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2626031
Ik heb een filmpje gemaakt van Chendo z'n hoest. Ik vroeg me af of jullie ook aan kennelhoest denken als je dit hoort (ben ook vlees aan het bakken, dat is wat je tussendoor hoort).

Hier hoest ie dus, nadat ie ongeveer 5 minuten wild gespeeld had met Balou. Ik weet niet meer wat ik er van moet denken.
Het lijkt op kennelhoest, maar het gaat niet over. Hij heeft er al een AB kuur voor gehad maar die werkt dus niet. Nu ben ik met homeopatische middelen bezig maar ik weet het niet.



Het is niet dat hij de hele dag hoest, alleen als hij wild gespeelt heeft, of als hij gaat rennen met Balou met wandelen. Binnen 5 minuten stopt hij en begint te hoesten. Het is zo jammer want hij kan zich gewoon niet uitleven zoals hij graag zou doen, alleen omdat dit in de weg zit.

Misschien dat ik het toch eens verder moet laten onderzoeken, maar moet ik hier mee naar een internist of waar naar toe.
Laatst gewijzigd door tt-tjes op wo 13 mar 2013, 20:09, 1 keer totaal gewijzigd.
#2626055
Ik kan het nu wel zien :) Als hij het zo vaak doet zou ik het inderdaad verder laten onderzoeken, welke specialist geen idee, ik zou het overleggen met je dierenarts!
Hij lijkt er ook wel last van te hebben aan het gehijg er na te zien, arm hondje! Beterschap voor de mooie Chendo! :-*
#2626203
Heb je al eens geprobeerd met hem in een tuig te lopen? Dit zou misschien het probleem ook kunnen oplossen. Prudence liep altijd blauw aan (en veel hoesten) tijdens wandelen (zuurstofgebrek) en na het wandelen, toen kreeg ik het advies om een tuig te gebruiken en ik heb het nooit weer gezien. Wie weet is hij gevoelig aan de keel?
#2639058
Morgen naar Maarten met Chendo. Ik heb met Maarten van te voren al overleg gehad zodat hij alvast voorbereid zou zijn.
Ik heb wel nog een filmpje kunnen maken zodat hij ook kan zien hoe lang het duurt voordat Chendo begint.
Ben best wel nerveus wat er uit zal komen.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door