Hallo Barfers,
Hebben jullie nog op- en aanmerkingen op mijn menu (nr. 2)? Het is voor een Leonberger-teefje van 1 jaar, gewicht 48kg.
De percentages van het menu volgens mijn berekeningen:
Vleesbot: 39,13%
Spiervlees: 22,63%
Orgaan: 9,97%
Pens: 9,42%
Groente: 9,43%
Vis: 9,43%
Aantal gram per week:
Vleesbot: 2905
Spiervlees: 1680
Orgaan: 740
Pens: 700
Groente: 700
Vis: 700
Totaal aantal gram in de week: 7424g
Dit is 2,21% van het gewicht.
Het vleesbot percentage ligt bewust lager dan de aanbevolen 45%. Dit heb ik gedaan omdat 5% van haar weekmenu uit zalmkop bestaat en de karkassen niet altijd even mooi bevleesd zijn.
In de 2 andere weken wissel ik bij het vleesbot en spiervlees van diersoort. In totaal krijgt ze in drie weken tijd 11 verschillende diersoorten (vis niet meegerekend).
Maandag:
1110 Totaal
415 Parelhoen karkas
420 Konijn vlees
100 G.P.
175 Sardines
Dinsdag:
958 Totaal
415 Parelhoen karkas
120 Paard hart
90 Lam lever
100 G.P.
233 Pens
Woensdag:
1110 Totaal
415 Kalkoen karkas
420 Konijn vlees
100 G.P.
175 Sardines
Donderdag:
958 Totaal
415 Kalkoen karkas
120 Lam hart
90 Eend lever
100 G.P.
233 Pens
Vrijdag:
1258 Totaal
415 Eend rugstuk
420 Kalkoen vlees
100 G.P.
350 Zalm
Zaterdag:
1068 Totaal
415 Eend rugstuk
120 Paard hart
200 Lam nier
100 G.P.
233 Pens
Zondag:
935 Totaal
415 Gans karkas
420 Kalkoen vlees
100 G.P.
Alvast bedankt voor het meedenken!
Groetjes Lara