Na een aantal mislukte barfpogingen hier wegens kieskeurige eters en proportioneer gedoe en zo (zie vroeger) was ik terug naar kvv gegaan. Ze deden het uitstekend op Mothers Pride maar als ik dan toch eens tussendoor iets anders of wat barfhapjes gaf werd er gebraakt of hadden er enkelen diarree. Dus nu voer ik voor de helft MP en voor de helft van alles en nog wat van kvv merken en smaken en dit gaat goed.
Ik neem wel de kwalitatief betere (in mijn ogen dan) kvv's en zit zo rond de 3 a 4 euro per kilo. Er gaat 2 kilo per dag doorheen hier.
Nu wil ik zelf kvv gaan maken, of eigenlijk vooral vlees, groenten en organen mengen, kippevleugeltjes en licht bot eten de meesten wel zo, voor de anderen maak ik dan een bottenmix.
Ik kan waarschijnlijk een kenwood mg 7000 van iemand overnemen, met de hier bekende grovere maalschijf er bij
Gewoon een barf-menuutje maken, mengen, malen en invriezen?
En als ik vb bij Lupa bestel, kan ik dan de boel gerust ontdooien, malen en opnieuw invriezen?
Maak ik dan best porties per smaak of gewoon per keer 60 kilo in totaal malen, in een grote ton gooien, mengen en per kilo invriezen?
Alle tips welkom!