Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: eelke

Door keetje
#2584241
Het staat vast ergens maar ik kan het niet terugvinden,.... :-[

Bij een hetelucht-oven,...hoelang moet vlees, uitgesmeerd over bakblik ongeveer drogen en belangrijker op welke temperatuur, zodat het niet gaat staan bakken maar echt droogt?
Door keetje
#2585043
50 graden,.......dus.

En ik heb begrepen dat bij een hetelucht-oven de deur niet open hoeft te staan.
Ik heb er nu een kilo kvv (paard/haas) in zitten om Luna toch wat afwisseling op haar konijnenoren te kunnen geven. Ben benieuwd. :)

Bedankt voor jullie antwoorden. :)
Door keetje
#2585487
Ik heb nu een blad vol gedroogde toestanden, moet ik dat nu in de vriezer gaan bewaren? Of een goed afgesloten bak in de koelkast?
Ik wil niet dat de boel overstuur gaat.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Barfplaats wordt gesponsord door