Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2498961
Borke schreef: Ken je een ervaren fokker die je even kan bellen en die je een beetje kan coachen?
Bijvoorbeeld haar fokker?
Dat is wel zo handig een eerste keer  :)
De.kennel waar zij candaan komt bestaat niet meer...
#2498977
sinaxy schreef: De.kennel waar zij candaan komt bestaat niet meer...
ken je een andere ervaren behulpzame fokker?
Wij hebben vroeger Maine Coon katten gefokt en onder die fokkers hielpen we elkaar altijd en waren ervaren fokkers mentor voor de onervaren fokkers.
#2499002
Ik heb net de DA opnieuw gebeld en hij zegt beter afwachten en verwacht geboorte gedurende de nacht. Een eventuele overleden pup zou niet schadelijk zijn zolang ze niet langer dan een uur perst op een pup in de geboorteweg....ik heb het gevoel dat er onder d doggen fokkers elkaar het licht in de ogen niet wordt gegund dus daar durf ik niks mee. We gaan wacht houden
#2499024
Top!

Ik vind toch op veel sites dit :

"The mucous vaginal discharge turns to a thin greenish discharge a few hours prior to delivery. Primary uterine contractions (labor) begin shortly afterward. A dog may show no pain from these contractions, but she will be nervous and restless" : http://www.hilltopanimalhospital.com/whelping2.htm

Ongeveer hetzelfde hier:

http://www.blurtit.com/q2727792.html

http://dogs.lovetoknow.com/wiki/Dog_Pregnancy_Concerns
#2499032
Ik vind ook wel sites waar men beweerd dat het "may indicate troublesome premature placental separation". Maar goed, dan nog, moet dat een indicatie zijn voor een keizersnede?

Vervelend voor je, dat je geen collega fokkers hebt waar je nu op terug kunt vallen :-\
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door