Menu voor een Cane Corso, reu, 1 jaar oud, 55 kilo. Hoeveelheid: 2% van 55 kilo = 1100 gram per dag / 7700 gram per week Rauw vleesbot 50% : 550 gr. Groentes 10% : 110 gr. Orgaanvlees 15% : 165 gr. Spiervlees 25% : 275 gr.
Ik heb eindelijk een tweede vriezer op de kop weten te tikken voor weinig
Sox "zit" al op kvv en heeft ook karkassen , prooi enz gekregen om alvast te wennen aan de smaak en het kauwen. En ik heb mijn werk gedaan door veelal te lezen, rekenen en ga nu voor het echie
En als het met Sox goed gaat en ik heb "het" onder de knie, dan ga ik mijn kat ook op barf proberen te zetten.
Zij eet nu kvv en raakt geen prooi o.i.d. aan.
Prooi heb ik sowieso in huis, mijn 2 fretten eten ze.Ik zal het topic regelmatig updaten en de menu's erop zetten.
Mijn aftrap :
5 dagen spiervlees, 2 dagen organen en 7 dagen vleesbot. Ik ga even bekijken hoe ik het ga doen met de groenten.
Diersoorten voor de eerste 4 weken : konijn,rund,gevogelte (4 soorten), geit en paard
Ik probeer dagporties te maken zodat ik sneller en makkelijker kan aanpassen .
Dit topic word mijn geheugen steun zodat ik alles bij elkaar heb en anderen kunnen reageren
gr
Sanne