Hallo iedereen,
Ik voer al een tijde KVV eerst lotgering toen Tamminga.
Ook krijgen de honden pens, kippennekken, staartjes en voorruggen. kip hart, lever, maag.
Nu ga ik dus proberen om zo goed mogelijk een menu samen te stellen, heb al een paar tips gekregen van Hilje,
Maar ook van haar advies om het hier te plaatsen.
Dit is het eerste wat ik kan krijgen en natuurlijk ben ik aan het uitzoeken om nog meer verschillende soorten vlees te krijgen om nog meer te varieren. Wilde gans is nog onder weg. Dus die zal in menu 3 verwerkt worden.
Graag jullie adviesen. vriendelijk bedankt alvast.
Menu 1: Kip-Rund
500 gr. Kipnekken
100 gr. gepureerde groente
75 gr. Pens rund
75 gr. Orgaan kip
250 gr. Kopvlees rund
Menu 2: Vis –rund – paard
500 gr. Zalmkop
100 gr. gepureerde groente
75 gr. Pens rund
75 gr. Orgaan rund
250 gr. paardenvlees