Ik hoop dat ik het hier plaats en ik niet over een zelfde topic heen gelezen heb.. Anders mijn excuses!
Ik vroeg me af hoe het nou zit met het bevriezen van vlees nadat het ontdooit, of iig gedeeltelijk ontdooit, is. Ik weet dat het voor mensen niet goed is maar geld dit nou ook voor honden? Ooit heb ik ergens gelezen dat dat niet erg is voor honden.. maarja.. waar en zo weet ik ook niet meer. Ik vroeg me het af omdat ik laatst er over zat na te denken hoe dat nou in de natuur gaat. Als wolven een prooi gevangen hebben die ze niet gelijk op kunnen eten, eten ze die later toch op? Maar dan is de prooi ook al begonnen met ontbinden.. Hoe zit dat dan bij onze huishond?
Als dit toch slecht is voor de hond, hoe doen jullie het vlees dan verdelen zonder het eerst een klein beetje te laten ontdooien zodat het snijdbaar word? Want met een gewoon keuken mes lukt het mij niet en met een broodmes sta ik eeuwen te zagen voordat ik een stuk ijs door heb..
Hoop dat iemand mij wat wijsheid kan brengen