Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: eelke

Door crutz
#2364214
Pension/trainingshondje met een op andere allergie. T ging schijnbaar redelijk op lam&rijst brok, maar vd week weer wat anders gehad (vlak voor t ophalen) & ogen onder de korsten, buik & lies helemaal kaal. Dus maar eens overgezet op Carnibest lam&rijst & als dit niet werkt (ivm de rijst) op de diabeten versie straks.
Maar meneer moet t niet?????.....ja na een dag is t wel op, maar niet van harte....alle lam&rijst beloningen in huis, die moet hij ook niet...gelukkig is hij in t trainen gek van een bal;-)
Laatst gewijzigd door crutz op za 09 jun 2012, 17:05, 1 keer totaal gewijzigd.
#2364648
misschien heeft hij een associatie met lam of lam en rijst waardoor hij het niet wil, wat van gewoon carnibest diabetes? kijk of hij dat wel lust, anders verplicht barfen ;) Ik doe altijd honden met allergie problemen over op koolhydraat vrij. Succes ermee
Door crutz
#2364686
[quote="martine-tom"]
Carnibest eend en kalkoen zijn toch ook rijstvrij?
Overgens lust Tom ook geen carnibest..geen enkele smaak  :D
[/quote]

Idd zijn eend & kalkoen ook zonder rijst te verkrijgen, maar t vermoeden is dat hij op gevogelte reageert, nl de "explosie" van irritatie van vd week was na t eten van enkele eieren & kip (rauw) op de lam&rijst brok was t ook goed. Inmiddels weet hij schijnbaar dat t eetbaar is, want t gaat nu gelijk op, nog niet in noodvaart, maar voor ik alles gevoerd heb is z'n bak leeg. Ds plekken rond z'n ogen worden al veel rustiger.
Door crutz
#2364808
Weet overigens dat er wel iets van kip in de lam&rijst versie zit, maar hoop eigenlijk dat t toch goed gaat (lijkt er wel op), de vorige eigenaar dacht zelfs dat t op normaal vlees ook al goed zou gaan. Anders wordt t idd zelf samenstellen.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Barfplaats wordt gesponsord door