Hier kun je al je vragen en problemen kwijt over het zelf samenstellen voeding voor katten.

Moderators: koekje, pearlsofpassion

#2352033
Hallo, dit wilde ik toch even vertellen hoor, bij toeval (rondvrgene en toen via via)kwam ik terecht bij dierenarts Peeters in Amsterdam-west omdat ik perse een castratie via de flank wilde voor mijn poes met kittens van 7 wk. Bijna niemand in Amsterdam doet dat en toen ik eens rondkeek op de website vond ik dit artikel, ik was natuurlijk enorm blij verrast, een echte dierenarts die dit propageert! Kwam binnen in die praktijd, stonden daar gewoon twee enorme vriezers met hond en kat kvv, is dat niet ontzettend leuk??
http://dierenkliniekwesterpark.nl/klini ... -therapie/
#2353069
Mary schreef: Hallo, dit wilde ik toch even vertellen hoor, bij toeval (rondvrgene en toen via via)kwam ik terecht bij dierenarts Peeters in Amsterdam-west omdat ik perse een castratie via de flank wilde voor mijn poes met kittens van 7 wk. Bijna niemand in Amsterdam doet dat en toen ik eens rondkeek op de website vond ik dit artikel, ik was natuurlijk enorm blij verrast, een echte dierenarts die dit propageert! Kwam binnen in die praktijd, stonden daar gewoon twee enorme vriezers met hond en kat kvv, is dat niet ontzettend leuk??
http://dierenkliniekwesterpark.nl/klini ... -therapie/
??? daar is een dierenarts werkzaam die absoluut tegen verse voeding is..
#2353600
Het lijkt me zeker ingewikkeld om samen te werken binnen één team wanneer je verschillende adviezen geeft, vanuit verschillende overtuigingen. Ik moet wel zeggen dat ik de verkoop van vers vaak niet zo veel te maken vind hebben met wat en d.a.praktijk meent dat het beste is, maar veelal veel meer met de doelgroep waarop men gericht is en de markt, de vraag.
Zoals mijn dierenarts vertelde dat ze nu ook echocardiogrammen maken, want daar is vraag naar.
 Terug naar “Vragen, problemen en discussie BARF en KVV”

Barfplaats wordt gesponsord door