Nadia schreef:
OF je kwaliteit van de zakjes is niet goed. Hoe dikker de zakjes, hoe minder snel dit kan gebeuren. Dit gebeurd bijvoorbeeld ook snel als je boterham zakjes gebruikt, deze zijn te dun.
Wat ik doe, ik vries in tussen dienbladen. Dan heb je ELK pakje super recht en kun je mooi stapelen en van het dienblad is het zo af te trekken. Vocht zet uit. Dus het vriest letterlijk aan elkaar vast.
Kan ook zijn dat je vlees te 'nat' is wat erin gaat. Orgaan plakt b.v. super snel aan elkaar vast, wanwege het bloed wat erin zit.
Ik doe het in van die diepries-ziplockzakjes, dus dik zijn ze ook. En op jouw dienblad manier :biggrin2:Het is dus ook bevroren voordat het echt op elkaar gelegd wordt, want eerst bevriest het op de dienbladen.
Dus zakjes eerst helemaal afdrogen voordat het erin gaat?
Ik heb 7 standen, en hij staat op stand 6
Ik heb een tegenwerkende vriezer