Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

#2327311
Heeft iemand wel eens van dit http://www.pharmacy4pets.nl/index.php?p ... &Itemid=28 middel gehoord? (beetje lange link, sorry)
Ik heb dit nu in een kleinere verpakking en ga het als kuur geven (elk kwartaal 10 dagen is de normale dosering, ga nog navragen of dat voor Judy ook voldoende is, DA die daar het meeste over weet was er niet)
Ben wel benieuwd of er al iemand is die dit middel er ook bij gebruikt, het klinkt wel goed.

Wat Da zegt is het immuunsysteem hoog krijgen/houden (wat natuurlijk zo ie zo goed is) en dat vooral door de darmwerking goed te houden. Hij adviseert Krill olie http://www.bonusan.nl/vademecum/krillolie_500_mg.html of groenlipmossel (heb nu de krill olie)
Ook Pobiotica en het belangrijkste rauw voeren.
En natuurlijk monitoren via bloedtesten.

Oja voor wie het niet heeft gelezen Judy heeft LM en Babesia licht positief hier het hele verhaal http://www.buitenlandsehonden.nl/forum/ ... 49&t=45545
Laatst gewijzigd door petramarcel op za 23 jun 2012, 13:38, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Door petramarcel
#2331627
Ok jammer dat het nog zo onbekend is.
Ik gebruik het nu voor Judy en strooi het gewoon over haar eten en ze vind het lekker dus dat is alvast makkelijk.
Hopelijk werkt het ook, we wachten het maar af.
#2334123
Ik heb inmiddels begrepen dat het eerder onder de naam Parasiet compositum bekend was.
Ze zeggen (zelf in elk geval, er stond een stand op het animal event) dat ze erg goede resultaten hebben ook bij Leishmanias.
In elk geval 6 weken geven en dan een week stoppen en weer 6 weken en dat dan waarschijnlijk zo'n beetje de rest van hun leven in kuren geven.
Nou ja als het inderdaad helpt is het een stuk beter dan "normaal" medicijn gebruik.
Ze krijgen nog steeds Allopurinol maar dat zou je dan uiteindelijk moeten kunnen afbouwen...... ik ben benieuwd
#2377056
Vandaag de uitslag binnen van de nieuwe bloedtest en het ziet er goed uit, de waarde die niet goed waren zijn dat nu weer wel, dus de LM is nu niet meer actief.
Judy ziet er ook weer heel goed uit en is weer vrolijk en actief.

Of de Micro Comp hier bij heeft geholpen weet ik niet, dat is ook bijna niet te meten.
Wel had ze laatst een teek maar die was al aan het verschrompelen  ??? ze heeft ze eigenlijk al nooit maar als Fonzie een teek heeft ziet dat er toch anders uit.......

Hoe dan ook voorlopig blijven we het geven maar ik stop ook nog niet met de Allopurinol (wel heb ik dat terug gebracht naar een normale dosering..... 400 mg ipv 600 mg)
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door