Moderator: Lizzy
orinake schreef: de uitleg die ik bij het slachthuis kreeg:Bij de slager kostten de echte jonge lamsribjes (zuiglam) anders meer dan de gewone lamsribjes. Zouden die jonge ribjes dus niet gewoon in de winkel terecht komen voor consumptie? Wat de jonge geitjes betreft geen idee. Heb laatst op tv gezien dat daar geen markt voor was in Nederland.
schapene n geitenlammeren kosten vaak meer geld dan ze opbrengen, daarom gaan ze er minder tijd in investeren
volgens hen is dat de reden waarom wij als barfers zo moeilijk aan echt jonge ribben komen.
al mag ik bij SW niet echt klagen toch :s
tt-tjes schreef: Daar kan ik me wel iets bij voorstellen, maar het IC in Rotterdam had altijd jonge geitenribben, en nu krijg je als antwoord "het is voor de vaste afnemers". Ik ben jaren vaste afnemer geweest maar ik wil wel zeker weten dat ik jonge ribben krijg en geen tandenbrekers.Voor jouw tibetaantjes zullen ze idd te hard zijn.
Die had ik idd ook bij SW, waarvan ze zeiden dat het zachte ribben waren.
Jammer is dan dat je er zo veel km voor gaat rijden, ze betaald en ze vervolgens in de kliko kunt gooien.
orinake schreef: Voor jouw tibetaantjes zullen ze idd te hard zijn.Daar heb ik vorige week ook naar toe gebeld, ik krijg daar al maanden hetzelfde antwoord. Dat ze ze niet hebben en niet weten wanneer ze ze wel krijgen.
Ik heb het geluk rotties te hebben dus die hebben er geen probleem van.
Maar de geitenribben die ik laatst had heb ik gewoon met men handen gebroken :s (en zoveel macht heb ik ook niet )
Ik zou gewoon SW bellen en er om vragen en er uitdrukkelijk bij zeggen dat het voor KLEINE hondjes is en dus zeker niet te hard mag zijn (doe ik zo voor mijn medebestellerke ook)
Cindy de Wolf schreef: Antw vh ic: ze kunnen momenteel niet voorzien in de enorme vraag naar jonge ribben het is een kwestie van bestellen en er expliciet bij zetten wat je wilt en dan een dag van tevoren bellen en vragen of het gelukt is.Daar was ik al bang voor.