Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Aura
#2315665
Vanmiddag ben ik met Aura bij Tannetje geweest. Ze heeft twee mammatumoren, dus ze moet onder het mes en ook direct geholpen worden. Het liefst over een week of 4 al.
Verder heeft ze een klein knobbeltje/wratje op haar onderste ooglid en die kan dan meteen weggehaald worden, want het begint te groeien en daar krijgt ze last van.

Nu kan alleen Tannetje zelf de operatie niet uitvoeren, dus ik moet daar iemand anders voor zoeken.
Is er misschien iemand die een fijne dierenarts kent in Utrecht-stad, die zulke operaties wel kan uitvoeren? Hoeft niet pro-vers te zijn, maar liefst wel iemand die niet overal meteen agressieve middelen inspuit en gewoon een geschikt en kundig persoon waar ik m'n hond aan kan toevertrouwen. Dat laatste vind ik eigenlijk het belangrijkst.

Nog een andere vraag: Weet iemand zo of de universiteitskliniek ook een oogspecialist heeft? Aura heeft namelijk op haar andere oog een raar vlekje en Tannetje vertrouwde het niet, dus heeft ze me een verwijsbrief meegegeven voor een specialist.

Alvast bedankt voor het meedenken!
Door Aura
#2318382
Topic mag weg!  :)

Ik had al in de pro-vers lijst gekeken en wel een DA in Houten gezien, maar dacht dat dat te ver weg zou zijn. Blijkt ze maar 10 minuutjes van het werk van m'n vriend te zitten en aangezien hij ons na de operatie moet ophalen met de auto, is dat perfect. Kan hij zo doorrijden na z'n werk. Volgende keer even beter kijken dus, sorry  :shy:
Vanmorgen ben ik in Houten op kennismakingsconsult geweest en dat beviel prima. Aura gaat 31 mei onder het mes.
Verder zei de DA nog dat er inderdaad een oogspecialist op de universiteit zit, dus die vraag is ook beantwoord.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door