Hoi Allemaal,
Ik heb een nieuw menu samengesteld en zou graag jullie mening erover horen:
30% vleesbot, 55% spiervlees, 15% organen (10% hart, rest verdeeld over lever en niertjes) Alle vleesbotgedeeltes, organen en hele prooi gemalen, behalve de makreel
1. Hele kip
2. Konijnkarkas, rundvlees, lamsorgaan
3. Hele eend
4. Parelhoenstukken, ezelvlees, lamsorgaan
5. Hele kwartel, runderhart, kalfsnier, kippenlever, -maag
6. Heel konijn met alleen lever, erbij kalfsnier, runderhart
7. Hele makreel
1. Kalkoennek, lamsvlees, lamsorganen
2. Hele eend
3. Kipvleugels, runderhart, kalfsnier, rundlever
4. Heel konijn met alleen lever, kippenhart en maagjes
5. Lamsstukken, runderhart, kalfsnier, rundlever
6. Kwartel heel, lamsorganen
7. Hele makreel
Ik heb voor de organen niet zoveel diersoorten, helaas, ik moet roeien met de riemen die ik heb.
Wat denken jullie ervan?