Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Stephanie777
#2295344
Buddy heeft sinds een dag of 10 een bult op z'n neus. Elke dag groeit hij een beetje, het is nu formaat kippenei. De bult is hard, ik kan hem niet bewegen, voelt niet warm aan en lijkt hem geen pijn te doen. Vanuit de bek is niks te zien.
De DA heeft hem aangeprikt, er kwam nauwelijks iets uit. Geen pus in elk geval, dus het is geen abces. DA dacht ofwel ontsteking, ofwel een tumor. Hij heeft wat celmateriaal op een glaasje gedaan en opgestuurd naar het lab. Ik zou gisteren of vandaag de uitslag krijgen, maar dat wordt pas volgende week. Niet fijn!  :-\
Door Stephanie777
#2295352
DA zei dat AB alleen zin had als het een ontsteking was en dat wil hij bepalen met die kweek/labtest. Hij had geen verhoging trouwens. Klinkt niet goed hé..  :-[
Door Stephanie777
#2296393
Gisteravond om 21 uur (netjes!) nog gebeld door DA, de uitslag was binnen. Het is godzijdank een ontsteking! AB gehaald, hopelijk slaat die een beetje goed aan. Opgelucht! Bult zit nu al voor zijn oog, ongekend.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door