Wat vinden jullie het makkelijkst om de portie's in te verpakken om in te vriezen?
Zakjes lijkt me niet altijd even handig maar bakjes dan ook weer niet... Gaat om porties van ongeveer 500gr
Wat gebruiken jullie?
Moderator: Lizzy
Hetty 1 schreef: Melkpakken.DAT is een goed idee! Die kun je strak tegen elkaar zetten, en als je eens je halve vriezer uit moet pakken om bij het onderste vlees te komen, dan past het er daarna ook weer gewoon in
In een 1,5 liter pak kun je 3 x 500 gram spiervlees kwijt.
pearlsofpassion schreef: Hoe sluit je die melkpakken dan af?Kan me het ook niet inbeelden. Of jullie hebben heel andere melkpakken dan in België.
pearlsofpassion schreef: Hoe sluit je die melkpakken dan af?Ik doe een aantal porties in een melkpak, dus iedere portie in een zakje. Dan hoeft het pak helemaal niet dicht
pearlsofpassion schreef: Hoe sluit je die melkpakken dan af?als je in alle 4 de hoeken de vertikale vouw in de pakken wat insnijdt, dan ontstaan er een soort flappen. die kun je dan net als een doos vouwen