Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2251518
Alba schreef: Als ik het goed begrijp, moet je deze injectie dus laten doen bij een hond tussen de 3 en de 10 maanden oud en dan is het een blijvend effect?
Nee... het is voor alle leeftijden, maar de testing die is gedaan op honden tussen de 3-10 maanden wijst aan dat de sperma vrijwel onmiddelijk stop,
maar oudere honden kunnen nog 'n paar weken vruchtbaar sperma hebben.
The mechanism is so targeted and precise that in an FDA study, it virtually stopped spermatogenesis in 99.6% of young dogs 3-10 months old, rendering them sterile, while maintaining the endocrine function of the testes.
Hier meer info:
http://www.arksciences.com/faq.html
#2252108
Limbabnees schreef: Wordt dit ook in Nederland toegepast?
Ze zijn net begonnen om dit vol op in werking te stellen in de U.S,en ik vermoed dat het nog niet in Nederland toegepast word omdat er in bij jullie nog geen goedkeuring is..
er is wel goedkeuring in Mexico, Colombia, and Bolivia, en ze zijn bezig met goedkeuring aan te vragen voor 20 anderen landen..
kweet niet of Holland daar ook bij is, maar verwacht dat het in de toekomst wel wereld-wijd gebruikt zal worden.

Esterilsol is Ark Sciences' product for international markets. Esterilsol™ is now registered in 4 countries and pending approval in key markets around the world.
Esterilsol currently has regulatory approval in the U.S., Mexico, Colombia, Bolivia and Panama. It is commercially available in Mexico, Colombia, and Bolivia.
Ark Sciences is preparing for the U.S. launch, which is anticipated for the first quarter of 2012. They are also seeking regulatory approval in approximately 20 other countries,
primarily in Latin America 
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door