Het gaat er eindelijk van komen
Dus ben ik maar eens begonnen om een menu te maken. Liefst zou ik dus met een basismenu willen werken die dat lichtjes varieert naar gelang seizoen enz
De hoeveelheden bereken ik met de rekenhulp van hier, twijfel nog aan het percentage... Het gaat om een lekker actieve malamute, maar voer de huidige brokken ook op het oog dus ga dat hierbij ook doen om te kijken welk percentage goed is voor haar
Maandag: kippennek, rundsvlees en rundslever
Dinsdag: Eendennek, kalfsvlees en lamslever + haring
Woensdag: kipkarkas, rundsvlees en rundsnier
Donderdag: haaskarkas, kipfilet en rundshart + zalmsnippers
Vrijdag: kippennek, rundsvlees en lamslever
Zaterdag: eendennek, kalfsvlees en rundsnier
Zondag: haaskarkas, kipfilet en rundspens
En uiteraard overal groentenmix bij he
Alle tips, commentaar enz is zeker welkom!