Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: eelke

Door kimi
#2218529
Hoi

ik geef kiezebrinkmixen aan mn hond en verzaag die momenteel in diepgevroren toestand met een gewone hond houtzaag. Ik zou ze in de toekomst zagen op een zaagtafel bij mijn schoonvader. Ik vroeg mij af wat voor een schijf ik daarvoor nodig heb... Wie kan mij helpen en de afmetingen geven van een zaagschijf geschikt voor het zagen van zo een vleesmix?
Alvast bedankt!!
Door 202Spots
#2218536
Er word wel 'n bandzaag gebruikt door iemand op BP..
Maar 'n zaag in tafel is voor hout bedoeld...en 't zal 'n lekkere kliederboel worden wanneer je er vleesbotten mee gaat zagen... :o
je krijgt overal vlees/bottenzaagsel en vet, en kan zo'n zaagmachiene nooit helemaal uit elkaar halen om schoon te maken...
sorry...ik zie 't niet zitten hoor.
Door Limbabnees
#2218556
Ik heb hier een complete houtwerkplaats.
Ik denk dat ik die grote decopeerzaag gebruiken.
Die wordt niet gebruikt en zo hou ik hem mooi schoon.
Door 202Spots
#2218596
[quote="Limbabnees"]
Ik heb hier een complete houtwerkplaats.
Ik denk dat ik die grote decopeerzaag gebruiken.
Die wordt niet gebruikt en zo hou ik hem mooi schoon.
[/quote]

Ik heb er ook een...en 't werkt echt niet voor botten, niet alleen onmogelijk om schoon te maken,
maar de dikkere/grote botten "passen" niet onder de "voet"...forget it! ;)
Door Limbabnees
#2218608
Kon je wel eens gelijk mee hebben, 10 cm.
Afbeelding
Jammer, die grote lintzaag is weggegaan, maar dat geeft ook een troep.
Laatst gewijzigd door Limbabnees op zo 08 jan 2012, 17:52, 1 keer totaal gewijzigd.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Barfplaats wordt gesponsord door