Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door eugene struijk
#2206884
Wij hebben een Jack Russell. We hebben hem nu alweer een jaar geleden helemaal op Barf voeding gezet nadat we zeker wisten dat hij vergiftigd was door de brokken. Het is lange tijd goed met hem gegaan; in de zin van hij werd weer levenslustig, hij stonk niet meer. Hij eet nu nog steeds het zelfde vlees. Maar, hij begint weer te stinken. En zoveel te stinken dat zijn huisgenoot, jack Russell Spike, vaak besluit om of hem eens flink aan te pakken of niet bij hem in de buurt te komen.
Wie heeft hiermee ervaring? kan het de maag zijn? is homeopathie een oplossing? Weet je iemand die we kunnen raadplegen?
We willen niet het medisch circuit in want daar wordt er maar 1 beter van; de dierenarts.

Graag jullie raad. Groet, Eugene.
Door Lizzy
#2206926
Ja, het menu plaatsen wil wel helpen. Er zijn verder geen rare dingen aan de hand met zijn gebit? Geen gewicht kwijtgeraakt? Geen andere rare vage klachten? Onlangs medicijnen ergens voor gehad?

Als dat allemaal niet het geval is, kun je hem eens een kuurtje chlorella geven. Met een lage dosis beginnen en dit langzaam opbouwen.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door