Vanavond weer een avondje bezig geweest met de nieuwe levering portioneren en invriezen.
Wie heeft voor mij de gouden tip?
Pablo heeft geen enkel probleem met kip, maar ik dus wel.
Ik weet dat ik het niet kan eten, maar portioneren voor de hond leek me niet zo erg. Doe ik al jaren. Mijn allergie is blijkbaar nog in opbouw, dus wordt het steeds erger. Ik voorkom het eten van kip dan ook altijd.
Vanavond stond ik weer met m'n latex handschoentjes de 7 kg kip te portioneren. Ging aardig.
Porties klaar: in de dagzakjes stoppen. Doe ik m'n linker handschoentje uit om de zakjes open te houden, en met de rechter hou ik in m'n handschoen de kipkarkasjes vast (half bevroren). Zo (heerlijk onhandig) stop ik ze dus in het zakje.
In totaal vielen er 2 druppels van de karkassen af op m'n linker wijsvinger. Begon gelijk te jeuken en nu heb ik 2 blaren.
Ik ben bang dat het na verloop van tijd onmogelijk voor mij gaat worden om kip in zakjes te doen.
Of heeft iemand van jullie nog een idee?
Van het menu afhalen lijkt me geen optie; is zijn lievelingseten.
groetjes,
Ira en Pablo