Moderator: Lizzy
vanaalst schreef:Zit er wel voor een groot deel aan vast.
zit het los in de pens, of aan de pens vast?
nienk schreef: lijkt mij iets van een gezwel of maagzweer ofzo? ziet de rest van de pens (waar dit niet aan vast zit) er gewoon uit?Ja daar zie je niks aan Ik sneed hem doormidden en daar zat dat eh rode iets...
Lizzy schreef: Oh blek! Ik zou het zelf wegkieperen. Een lamspensje meer of minder: ik zou het risico niet nemen dit te voeren.Ik denk het ook. Ik weet alleen niet hoe lang een stuk lamsrib goed blijft in de koelkast? Daarom had ik mijn pens voor een groot deel ontdooid (die verdeel ik dan over kleinere zakjes om in te vriezen) Anders die ook maar weggooien.
Angelique schreef: Dat rooie ding?.....stukje milt.ooohja dat kan natuurlijk ook! ik dacht dat het aan de binnenkant zat...
Angelique schreef: Dat rooie ding?.....stukje milt.Dat zit toch niet in de pens? Tenminste zoals ik het lees zat het erin :)
Angelique schreef: Dat rooie ding?.....stukje milt.dat idee had ik ook. Hier zit het ook nog wel eens aan de pens vast. Vooral als we zelf hebben laten slachten
Angelique schreef: Dat rooie ding?.....stukje milt.Lijkt mij ook. Beetje door de mangel gehaald, maar toch. Vooral op de eerste foto zie je links nog de paarsachtige buitenkant om het donkerrode heen. Wel een flinke milt trouwens, voor een lamspens, en zulke bloederige draden trekt ie bij mij ook nooit. Maar als ie aan de buitenkant van de pens zat (dus de gladde kant), dan denk ik ook dat het de milt is.