Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2179048
Het is niet elemaal in orde met Odyn onze oudste van nu 10,5 jaar. In juni is ie gecastreerd vanwege erg last van zijn hormonen. Sindsdien vacht erg slecht al het boven haar is weg beetje onderwol over maar ziet er sjofel uit. Is verder erg vrolijk. Kan geen botwerk meer eten want dat kwam er of via kotsen weer uit met zelfs bloed erbij tot onverteerd uit poepen. Krijgt nu echt alleen maar kvv en dat gaat heel goed. Hij drinkt echter ook al een tijdje erg veel. Schat in 2 liter op een dag. Dit baart me het meeste zorgen. Vandaag check up laten doen bij da en zij vond ook zijn bespiering erg achteruit gegaan terwijl de beweging die hij krijgt niet is veranderd. Bloed is afgenomen en wordt op allerlei dingen onderzocht. Morgenmiddag bellen voor uitslag maak me best beetje zorgen....
Laatst gewijzigd door cairodyn op di 03 jan 2012, 21:56, 1 keer totaal gewijzigd.
#2179060
Hoop dat het allemaal mee gaat vallen met je mannetje.
Maar is 2 liter echt zoveel?? Hier drinken ze met zn 3en toch wel een liter of 4 per dag weg.

Maar als het niet echt iets medisch is, misschien een idee om voor de spieren Puur Spiersupport te gaan geven?? Merk bij Djilly dat sinds ze dat erbij krijgt de spieren mooi op peil blijven, ipv af te nemen.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door