Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2167959
Sleeuwwijk is een bullenspecialist dat klopt maar of ze ook hernia's doen? Geen idee dat kan ik je niet vertellen.
Zelf ben ik een Y Krooshof fan, ik weet dat zij met regelmaat succesvolle hernia's behandeld, ook nog eens een warm en hartelijk mens.
#2167991
Ik ken Sleeuwijk ook ,  ik heb zelf twee Engelse Bullen . Mijn ene Bull is 4 jaar geleden geopereert aan haar kruisband en meniscus in de kliniek
Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat men daar doet t.av hernia , je vriendin zou even contact op kunnen nemen met Walter Strikkers .
Deze arts heeft op Ma Di Do en Vrij tel. spreekuur van 8 uur tot 8.30 uur , ze kan de vraag dan aan hem voorleggen . Ik heb Walter leren kennen als een arts die erg rustig is , goed luisterd , en alle tijd neemt voor de vragen die je hebt . Pas als je het helemaal begrijpt is het goed voor Walter . En als hij twijfeld houd hij je zeker niet aan het lijntje en zal  hij je doorverwijzen .
Walter is te bereiken op Tel. no 0183 - 504406 op bovengenoemde dagen en tijd . Ook staat hij open voor alternatieve geneeswijze , en de nazorg is ook goed , Walter zal bv altijd bellen als je hond is geopereert , om te informeren of alles wel goed gaat .
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door