Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door banjer12
#215810
???

denk je eindelijk je honden goed eten te geven vers vlees bibi hoor je weer vertellen dat er in vers kompleet voer te veel eiwitten zitten wie weet hier meer van,
Gebruikersavatar
Door Binno
#215825
Volgens mij zit er in versvlees juist minder eiwit dan in brok, maar wel van een veel hogere kwaliteit en beter opneembaar.
Gebruikersavatar
Door Nitus
#215910
Jij bedoeld waarschijnlijk de eiwitfractie, die is van brokken en vers uit te rekenen, kijk hier maar eens, daar wordt dat uitgelegd: http://www.barfplaats.nl/forum/viewforu ... eadid=3471
En dan blijkt dat het aandeel eiwit van brokken en vers niet veel verschillen (ligt aan het merk en samenstelling) waarbij zoals Binno al zei van vers de eiwitten van een veel betere kwaliteit zijn en niet verhit. ;)
Door Lizzy
#216009
Maar als iemand zoveel onzin uit kraamt, dan geloof jij dat gelukkig niet direct ;)!

Nee, in versvlees zit helemaaaaaal niet meer eiwit als in brokken. En het gaat inderdaad om de eiwitfractie zoals Anne Marie schrijft. En, het gaat om de kwaliteit van eiwit. Nu is de kwaliteit van eiwit in brokken altijd bagger. Want bestaat de eiwitbron niet uit kippenklauwen, kippensnavels en veren, dan is en blijft de eiwitbron altijd nog verhit in het kwardraat. Slecht opneembaar en verteerbaar voor de hond.

Dus nee, deze persoon weet niet wat hij/zij zegt.
Gebruikersavatar
Door Hitam
#216022
Veel mensen denken dat er in versvleesvoer alleen maar vlees zit ::). Gewoon geen verstand van zaken ;)
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door