Heb je de beginnersdocumentatie als eens goed doorgenomen?
En de onderdelen van een barfmenu op
www.barfplaats.nl zelf?
Daar staat alles mooi op een rijtje hoor.
Wat in welke verhoudingen moet, wat waarbij hoort en welke botten beginnersbotten, met welke je kan opvolgen en welke gevorderd zijn (en welke gewoon niet mogen).
Desnoods schrijf je voor jezelf de belangrijkste zaken op. Mooi onder elkaar.
Daar vind je dus ook welke groenten in je groentenmix mogen, welke vis goed is en welke organen je moet mee opletten als ze niet biologisch zijn. En nog zoveel meer.
Het is heel belangrijk dat je dat grondig leest en desnoods opschrijft. Zodat je straks als geen enkele rib voert maar ze steeds minstens per twee aan elkaar voert.
Ik bedoelde dus inderdaad de helft van het orgaan pens, de andere helft verdelen over hart, lever, nier en in mindere mate wat andere organen waar je zelf zin in hebt. Long heeft niet zoveel voedingswaarde maar is vb wel leuk om te drogen als snack.
Maar dat is al meer details, eerst maar eens zien dat je de basis beet hebt. Maar dat moet je toch echt wel zelf lezen, zodat je het ook echt weet en begrijpt.
Hier:
http://www.barfplaats.nl/handleiding-tot-barf
staat alles duidelijk bij elkaar. Elk onderdeel grondig doorlezen en dan zal het grootste deel wel duidelijk worden. Als je dan nog vragen hebt, kijk je even in de bib, en vind je het daar niet, kan je je vragen altijd stellen.
Je kan altijd voor alles hulp vragen, maar je moet het ook echt wel zelf snappen en uitpluizen. Voorzeggen is niet verstandig, ik hoop dat je dat begrijpt.