Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door vagebond
#2073274
Mabiche is nu loops. Ze is nu 8 jaar. In januari, 2 dagen na haar laatste nestje kreeg ze last van haar (waarschijnlijk) baarmoeder, of mss iets dat achtergebleven was in de buik. In ieder geval koorts en ze moest toen aan de ab. Nu ben ik toch bang dat ze mss weer last krijgt. Zal ik haar preventief puur utero geven? Ik heb het hier staan nl. Moet ik dan nu tijdens de loopsheid beginnen?
Gr. Ingrid
Door Lizzy
#2073275
Ik denk dat ik dat zou doen maar niet tijdens de loopsheid.... Ik zou haar tijdens de loopsheid Wobenzym geven. Dit is tegen ontstekingen en schijnt speciaal bij baarmoederontstekingen een heilzame werking te hebben. En dan aan het eind van de loopsheid Puur Utero om de restjes op te ruimen.
Door Lizzy
#2073301
Irish schreef: Lizzy, de hond van mijn zus is nou voor het eerst loops (laatbloeier, pas op 15 maanden voor het eerst loops)
Is het sowieso wel aan te raden je hond te ondersteunen tijdens de loopsheid?
En bedoel je met wobenzym zoiets:
http://www.deonlinedrogist.nl/wobenzym- ... =affiliate
Ik hoor dat best vaker hoor, pas loops op 15 maanden! Ik zou standaard eigenlijk niets doen. Ja, niet vaccineren tijdens of na de loopsheid. Maar een normale loopsheid hoort gewoon normaal te verlopen en dan zou ik niet preventief ingrijpen. Ik heb daar zelf niet zulke briljante ervaring mee.

Ik bedoel deze Wobenzym: http://www.plaza33.com/shop/index.php?m ... d=wobenzym
Door conleeuw
#2073554
je kan ook frambozenblad thee geven, dat geef je wel tijdens de loopsheid, ik geef het bij oudere teven, helpt om de baby kamer even goed schoon te maken ;)
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door